Janne och Lisbeth med S/Y Daphne på väg ut i världen

 
 

Att starta en resa börjar alltid med att ta ett steg, eftersom den som aldrig vågar sätta ner foten kan bli stående på ett ben. (Vilket blir rätt tröttsamt till slut.) Mitt första steg var att äntligen bestämma mig för att sälja mitt hus, sen gick det bara slag i slag.

Jag, Lisbeth, tog mitt största steg mot frihet när jag träffade Janne. Han hade en dröm om att bo på en båt och segla ut i världen. Det var alltså detta jag tog ställning till, när jag beslöt mig för att leva med honom. Jag hade själv haft en dröm om att när Pernilla blev vuxen, så skulle jag reducera mitt ägande till en husbil och inte mer än som fick plats i den. Jag ville se mig omkring i världen. Jannes dröm om båt funkade lika bra. Sedan vi blev ett par hösten 2003, har vi funderat på hur, var och när.

Helt plötsligt så föll alla bitar på plats och nu har vi vår frihet att utforska världen.

Vi bestämde oss för att ha två mobila enheter och BÅTEN den hade vi ju redan, så den andra enheten blev en HUSBIL. Friheten att själva få bestämma över vår tid var något vi länge saknat. Nu skapade vi möjligheten till detta. Och så började resan.

 

så som vi ser Världen

OBS!!!!!

Här har vi nu startat en ny omgång av hemsidan.

Ni som vill läsa vad vi gjort tidigare får gå till

www.vagabondliv.eu

Där finns allt vårt gamla material. Det här är en åtgärd för att slippa problemen med hemsidan som vi nu råkat ut för två gånger.